TV Gids

Vrijdagavond - 20 mei 2022
21:00 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
21:06 Oosterhout Vandaag op TV - Start Avond4daagse 2022 - Op 17 mei ging eindelijk ook weer de avondvierdaagse van Oosterhout van start.
21:07 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
21:14 Oosterhout Vandaag op TV - Start Avond4daagse 2022 - Op 17 mei ging eindelijk ook weer de avondvierdaagse van Oosterhout van start.
21:24 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
21:29 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
21:36 Oosterhout Vandaag op TV - Start Avond4daagse 2022 - Op 17 mei ging eindelijk ook weer de avondvierdaagse van Oosterhout van start.
21:46 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
21:52 Oosterhout Vandaag op TV - Start Avond4daagse 2022 - Op 17 mei ging eindelijk ook weer de avondvierdaagse van Oosterhout van start.
21:54 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
22:00 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
22:06 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
22:21 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
22:27 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
22:42 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
22:48 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
22:57 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
23:03 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
23:09 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
23:24 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
23:29 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
23:44 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
23:51 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?

Zaterdagochtend - 21 mei 2022
07:00 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
07:06 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
07:21 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
07:27 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
07:42 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
07:49 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
07:59 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
08:05 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
08:11 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
08:26 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
08:32 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
08:47 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
08:54 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
09:00 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
09:06 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
09:21 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
09:27 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
09:42 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
09:49 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
09:59 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
10:05 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
10:11 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
10:26 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
10:32 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
10:47 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
10:54 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
11:00 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
11:06 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
11:21 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
11:27 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
11:42 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
11:49 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
11:59 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?

Zaterdagmiddag - 21 mei 2022
12:06 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
12:12 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
12:27 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
12:33 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
12:48 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
12:54 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
13:01 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
13:07 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
13:22 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
13:27 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
13:43 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
13:49 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
14:00 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
14:06 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
14:21 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
14:27 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
14:42 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
14:49 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
14:59 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
15:05 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
15:11 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
15:26 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
15:32 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
15:47 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
15:54 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
16:00 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
16:06 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
16:21 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
16:27 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
16:42 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
16:49 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
17:00 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
17:06 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
17:20 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?
17:26 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
17:41 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
17:47 De Kletspet - De Kletspet 42 - De vragen deze week:1. Binnenkort is het weer Hemelvaartsdag. Wie zou u een prettige Hemelvaart willen wensen?2.Hoe ziet de hemel er volgens u uit, en denkt u dat daar inmiddels gratis wifi is?3. Er is voor het eerst een ‘foto’ van een zwart gat in de Melkweg. Wat is uw kijk op buitenaards leven?

Zaterdagavond - 21 mei 2022
18:00 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
18:15 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
18:30 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
19:01 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
19:15 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
19:30 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
20:01 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
20:15 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
20:30 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
21:01 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
21:16 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
21:30 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
22:01 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
22:16 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
22:30 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
23:01 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
23:16 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona
23:31 Oosterhout Vandaag op TV - Post_Corona_verkeersexamens - Verkeersexamens na de corona