OKE Communicatie – adverteren bij de ORTS

Adverteren op deze site.

Als ondernemer heeft u er natuurlijk baat bij dat uw naamsbekendheid in de regio zo groot mogelijk is en denk nou niet dat u dat niet nodig hebt want ondanks de grote naamsbekendheid van Coca Cola adverteert en sponsort deze firma ook nog steeds. Lokale radio en tv-reclame kunnen u prima helpen! Maar een combinatie van deze oude en de nieuwe media is natuurlijk helemaal geweldig. En dat kan lokaal bij de ORTS als bij geen ander. En u kunt al adverteren voor slechts 49 euro per week.
U bereikt uw doelgroep!
Door te adverteren via uw lokale omroep bereikt u precies diegene waar u als ondernemer op mikt. Samen met u werken we aan een, succesvolle, indringende campagne op radio, televisie en social media.
Naast reclame kent de ORTS ook sponsormogelijkheden. Zo zijn er mogelijkheden tot het sponsoren van een radioprogramma, een tv-programma (billboardsponsoring) of de kabelkrant.
Onthoud; ‘onbekend maakt onbemind’ en bij de lokale omroep staat u altijd op de voorpagina;  wat zou u ervan vinden om al onze filmpjes een maand lang te openen met uw boodschap?
Voor meer informatie over het crossmediaal adverteren via de oude en nieuwe media van de ORTS kunt u contact opnemen met ons verkoopkantoor OKE Communicatie via reclame@orts.nl of 06-22973734. Onze prijslijst kunt u aanvragen via reclame@orts.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.