oosterhout-vandaag

Oosterhout Vandaag op Zaterdag is het enig echte live Radiomagazine van de ORTS, dat iedere zaterdag wordt uitgezonden vanuit het Stamgastencafé van Theek5. Elke vrijdag kunt u op de Facebook pagina van Oosterhout Vandaag lezen wat de onderwerpen zijn. Het programma wordt uitgezonden van 15.00 uur tot 17.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Kom radio kijken!

In het eerste uur (15.00 uur tot 16.00 uur) van het programma zitten voornamelijk sociale, maatschappelijke, culturele en meer algemene onderwerpen. Tijdens het tweede uur (16.00 uur tot 17.00 uur) wordt hoofdzakelijk aandacht besteedt aan politieke onderwerpen (mits voorradig). Zo is er eventueel een voor- of nabeschouwing op de gemeenteraadsvergaderingen, is er aandacht voor politiek zeer gevoelige onderwerpen, komen actie- en belangengroepen aan het woord en zijn er thema-uitzendingen over politieke onderwerpen en natuurlijk aandacht voor verkiezingen (lokaal, provinciaal en landelijk).

Iedereen, jong en oud, wel of niet politiek geïnteresseerd, man of vrouw of gewoon iemand die op zaterdag gewoon even wil binnenlopen tijdens de uitzending van Oosterhout Vandaag, is van harte welkom. KOM RADIO KIJKEN!

De presentatie is, afwisselend (soms in duo’s), in handen van: Johan Westra, Ad Evers, Willem van Hooijdonk en Peter de Hoogh.

De redactie is in handen van Marja Coolen, Hans Bellingwout, Ad Evers en Peter de Hoogh.

Techniek is afwisselend in handen van: Hans Bellingwout, Afshin Amerian, en Frans Wessels.

Gastenopvang: Afwisselend; Hans Bellingwout, Marja Coolen, Paul van de Westen, Jacqueline Kuhlmann, Peter de Hoogh en Jessica Voets.

De coördinatie van het programma wordt gedaan door: Peter de Hoogh Marja Coolen en Hans Bellingwout

Hebt u berichten, vragen of tips voor Oosterhout Vandaag? Mail dan naar redactie@orts.nl

Dit programma wordt uitgezonden op zaterdag tussen 15:00-17:00 uur vanuit de Bussel bij het Stamtafelcafé van Theek5 en is vrij toegankelijk.
(tijdens de coronacrisis vanuit de studio en per telefoon)

Frequenties & Uitzendgebied:
De ORTS is te ontvangen via 106.2 FM (ether), 92.9 FM (kabel)
Ziggo Radio Digitaal kanaal 916
KPN Radio Digitaal kanaal 1052