oosterhout-vandaag

 

Oosterhout Vandaag op Zaterdag is het enig echte live Radiomagazine van de ORTS, dat iedere zaterdag wordt uitgezonden vanuit het Stamgastencafé van Theek5. Elke vrijdag kunt u op de Facebook pagina van Oosterhout Vandaag lezen wat de onderwerpen zijn. Het programma wordt uitgezonden van 15.00 uur tot 17.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Kom radio kijken!

In het eerste uur (15.00 uur tot 16.00 uur) van het programma zitten voornamelijk sociale, maatschappelijke, culturele en meer algemene onderwerpen. Tijdens het tweede uur (16.00 uur tot 17.00 uur) wordt hoofdzakelijk aandacht besteedt aan politieke onderwerpen (mits voorradig). Zo is er eventueel een voor- of nabeschouwing op de gemeenteraadsvergaderingen, is er aandacht voor politiek zeer gevoelige onderwerpen, komen actie- en belangengroepen aan het woord en zijn er thema-uitzendingen over politieke onderwerpen en natuurlijk aandacht voor verkiezingen (lokaal, provinciaal en landelijk).

Iedereen, jong en oud, wel of niet politiek geïnteresseerd, man of vrouw of gewoon iemand die op zaterdag gewoon even wil binnenlopen tijdens de uitzending van Oosterhout Vandaag, is van harte welkom. KOM RADIO KIJKEN!

De presentatie is, afwisselend (soms in duo’s), in handen van: Johan Westra, Ad Evers, Willem van Hooijdonk, Guido van de Mosselaar, Lia Ligtenberg en Peter de Hoogh.

De redactie is in handen van Louky Hulsker, Netty Colignon, Ad Evers, Guido van de Mosselaar, Peter de Hoogh.

Techniek is afwisselend in handen van: Hans Bellingwout, Martin Veenstra, Afshin Amerian, Wim Wilthagen, Nadia Koohi.

Gastenopvang: Afwisselend; Elle Joosen, Guido van de Mosselaar, Peter de Hoogh, Borg Bakker.

De coördinatie van het programma wordt gedaan door: Guido van de Mosselaar

Hebt u berichten, vragen of tips voor Oosterhout Vandaag? Mail dan naar redactie@orts.nl of naar oosterhoutvandaag@orts.nl

Dit programma wordt uitgezonden op zaterdag tussen 15:00-17:00 uur vanuit de Bussel bij het Stamtafelcafé van Theek5 en is vrij toegankelijk.

Frequenties & Uitzendgebied:
De ORTS is te ontvangen via 106.2 FM (ether), 92.9 FM (kabel)
Ziggo Radio Digitaal kanaal 916
KPN Radio Digitaal kanaal 385