oosterhout-vandaag

Oosterhout Vandaag op Zaterdag zendt tijdens de zomer tussen 25 juli en 23 augustus speciale zomeredities uit aan de hand van bepaalde thema’s. Geen politiek dus maar wel heel veel andere zaken.
LIVE vanaf het Hemaplein naast brasserie Arendshof kunt u elke zaterdag radiokijken op het nieuwe tijdstip van 14:00 tot 16:00u.

Elke vrijdag kunt u op de Facebook pagina van Oosterhout Vandaag lezen wat de onderwerpen zijn. Het programma wordt uitgezonden van 14.00 uur tot 16.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Kom radio kijken!

Na de coronacrisis zenden we weer uit vanuit onze vaste locatie, het Stamgastencafé van Theek5.

In het eerste uur (14.00 uur tot 15.00 uur) van het programma zitten voornamelijk sociale, maatschappelijke, culturele en meer algemene onderwerpen. Tijdens het tweede uur (15.00 uur tot 16.00 uur) wordt hoofdzakelijk aandacht besteedt aan politieke onderwerpen (mits voorradig). Zo is er eventueel een voor- of nabeschouwing op de gemeenteraadsvergaderingen, is er aandacht voor politiek zeer gevoelige onderwerpen, komen actie- en belangengroepen aan het woord en zijn er thema-uitzendingen over politieke onderwerpen en natuurlijk aandacht voor verkiezingen (lokaal, provinciaal en landelijk).

Iedereen, jong en oud, wel of niet politiek geïnteresseerd, man of vrouw of gewoon iemand die op zaterdag gewoon even wil binnenlopen tijdens de uitzending van Oosterhout Vandaag, is van harte welkom. KOM RADIO KIJKEN!

De presentatie is, afwisselend (soms in duo’s), in handen van: Johan Westra, Ad Evers, Willem van Hooijdonk, Gerrie Oomen en Peter de Hoogh.

De redactie is in handen van Marja Coolen, Hans Bellingwout, Jeanne Ripzaad en Ad Evers.

Techniek is afwisselend in handen van: Hans Bellingwout, Afshin Amerian, en Frans Wessels.

Gastenopvang: Afwisselend; Hans Bellingwout, Marja Coolen, Paul van de Westen, Jacqueline Kuhlmann, Peter de Hoogh en Jessica Voets.

De coördinatie van het programma wordt gedaan door: Peter de Hoogh Marja Coolen en Hans Bellingwout

Hebt u berichten, vragen of tips voor Oosterhout Vandaag? Mail dan naar redactie@orts.nl

Dit programma wordt uitgezonden op zaterdag tussen 14:00-16:00 uur vanuit de Bussel bij het Stamtafelcafé van Theek5 en is vrij toegankelijk.
(tijdens de coronacrisis vanuit de studio/ Arendshof / en per telefoon)

Frequenties & Uitzendgebied:
De ORTS is te ontvangen via 106.2 FM (ether), 92.9 FM (kabel)
Ziggo Radio Digitaal kanaal 916
KPN Radio Digitaal kanaal 1052