Elke vrijdag kunt u op de Facebook pagina van Oosterhout Vandaag en de kabelkrant lezen wat de onderwerpen zijn. Het programma wordt uitgezonden van 14.00 uur tot 16.00 uur en is normaliter voor iedereen vrij toegankelijk. Kom radio kijken!

Na de coronacrisis zenden we weer uit vanuit onze vaste locatie, het Stamgastencafé van Theek5.

In het eerste uur (14.00 uur tot 15.00 uur) van het programma zitten voornamelijk sociale, maatschappelijke, culturele en meer algemene onderwerpen. Tijdens het tweede uur (15.00 uur tot 16.00 uur) wordt hoofdzakelijk aandacht besteedt aan politieke onderwerpen (mits voorradig). Zo is er eventueel een voor- of nabeschouwing op de gemeenteraadsvergaderingen, is er aandacht voor politiek zeer gevoelige onderwerpen, komen actie- en belangengroepen aan het woord en zijn er thema-uitzendingen over politieke onderwerpen en natuurlijk aandacht voor verkiezingen (lokaal, provinciaal en landelijk).

Iedereen, jong en oud, wel of niet politiek geïnteresseerd, man of vrouw of gewoon iemand die op zaterdag gewoon even wil binnenlopen tijdens de uitzending van Oosterhout Vandaag, is van harte welkom. KOM RADIO KIJKEN!

De presentatie is, afwisselend (soms in duo’s), in handen van: Johan Westra, Ad Evers, Willem van Hooijdonk, Dolly van Dijk, Axel Kruse en Gerrie Oomen.

De redactie is in handen van Marja Coolen, Hans Bellingwout, Jeanne Ripzaad, Axel Kruse en Ad Evers.

Techniek is afwisselend in handen van: Hans Bellingwout, Afshin Maleki en Marja Coolen.

Gastenopvang: Afwisselend; Hans Bellingwout, Marja Coolen, Jeanne Ripzaad en Axel Kruse.

De coördinatie van het programma wordt gedaan door: Marja Coolen

Hebt u berichten, vragen of tips voor Oosterhout Vandaag? Mail dan naar redactie@orts.nl

Dit programma wordt uitgezonden op zaterdag tussen 14:00-16:00 uur vanuit de Bussel bij het Stamtafelcafé van Theek5 en is vrij toegankelijk

Frequenties & Uitzendgebied:
De ORTS is te ontvangen via 106.2 FM (ether)
Ziggo Radio Digitaal kanaal 916
KPN Radio Digitaal kanaal 1052