VV Oosterhout gelijk tegen Madese Boys

Dankzij dit gelijke spel gaat VV Oosterhout op basis van een beter doelgemiddelde verder in de districtsbeker van de KNVB.

Op deze zondagmiddag kende VV Oosterhout een vliegende start al in de tweede minuut had Anouar Moukouh na een assist van Danny Hoefnagels de bal achter Koen van Aert liggen 1-0. In de zevende minuut liep Samet Aydin, na bleek later, een vervelende gele kaart op Mike Broeders liep tegen Samet op die zich afweerde. Broeders liet zich theatraal vallen en kreeg een vrije trap mee en Samet geel van de warrig leidende Rick de Bruyn, onder zijn leiding wisten de spelers eigenlijk niet waar ze aan toe waren. Het eind van de eerste helft verliep chaotisch met allerlei kleine overtredingen van beide kanten. In de 44ste minuut kwam een tackle van Samet te laat op Mike Broeders en de gele kaart van de Bruyn was terecht. Samet kon nog net voor de pauze met rood op zak gaan douchen. In de 45ste minuut kreeg Kevin de Bok van Madese Boys na een overtreding op Kazim Aydin ook zijn terechte gele prent.

De tweede helft was een wisselfestijn van beide coaches. Van acceptabel voetbal was eigenlijk geen sprake meer. Madese Boys probeerde aan te vallen maar het geschut van de Schietbergse ploeg haperde keer op keer. Voor VV Oosterhout was het alle hens aan dek en de verdediging stond tot de 90+ minuut eigenlijk goed toen kon Daan Dilven die ingevallen was voor Rick de Bruyn na goed doorgaan op rechts van Mike Broeders en een verdediging die niet in kon grijpen de bal achter de voortreffelijk debuterende Krystian Burzynski tikken 1-1. Dit was na nog eens 10 minuten doorspelen ook de einstand.
Volgende week start de competitie we beginnen met een uitwedstrijd tegen RVV COAL uit Rotterdam de wedstrijd begint om 14.00 uur.