Lichtjes-speurtocht door Slotjes-West

Tot en met 7 januari kun je op zoek naar 40 kerststalletjes en de daar bijbehorende letters. De activiteiten commissie van Slotje-West organiseert ook dit jaar weer een leuke lichtjesspeurtocht. In totaal staan er 40 kerststallen voor de ramen en in de voortuinen van Slotjes-West. Kun jij alle letters vinden? Ook wordt er dit jaar weer de wisselbokaal voor de mooiste kerststal uitgereikt. Laat op de Facebook- of Instagram pagina van Slotjes-West weten welk stalletje jij het mooist vond! Veel plezier met speuren!

Een donatie voor het goede doel is meer dan welkom. Met de opbrengst organiseert handwerkgroep “Nieuwe Dag” weer nieuwe activiteiten om mensen met en bij eenzaamheid te helpen.

Doneren kan via de QR code op de foto

Je kunt hieronder een plattegrond downloaden zodat je kunt zien waar de stalletjes te vinden zijn. https://gribling.nl/speurtocht2023.pdf