KLEIN REVUETJE

“Van Kwaad Tot Erger” vanavond de eerste van 5 uitvoeringen. Absoluut een succes ! Met een lach en een traan.

Maar liefst 18 stukken werden er ingestudeerd, met veel tekst. De 7 spelers stelden de Oosterhoutse maatschappij in al haar politieke en maatschappelijke facetten aan de kaak. Raadsleden werden op de korrel genomen. Maar ook voor het op de hak nemen van Oosterhoutse herkenbare dilema’s liep het Revueke niet weg.

Politiek prikkelend, maatschappelijk kritisch en soms heel ontroerend bv met “Roos”. Maar vooral de hommage aan een Oosterhouter, die het gezelschap na aan het hart ligt, door Ton Biemans, raakte aan de harde realiteit van leven en dood, even slikken! Prachtig. Zo gaat ook de vertolking van een lied over tollerantie cq intollerantie door dezelfde Ton Biemans, recht naar je hart. En er was meer, nog veel en veel meer moois.

Chapeau voor de spelers: Daniëlle van Buitenen, Jaap Oomen, Janny van Bijnen, Maartje van Bijnen, Nicole Caron, Robert Brekelmans en Ton Biemans. Het Orkest: Antoine Trommelen. Maar ook dank aan alle mensen achter de schermen en van de support. Het was een heerlijke avond.

Ik hoop dat u kaartjes heeft, want deze co-productie met Theater De Bussel is 5 x uitverkocht.