Albert Heijn Arkendonk op de schop

Gesloten van zondag 7 jan 17.00 tot zaterdag 20 jan 11.00 uur

Albert Heijn Arkendonk komt er straks weer als nieuw uit te zien. Door de verbouwing en de herindeling wordt er meer interne ruimte gecreëerd en er komt een groter versaanbod.

Marcel Goossens , supermarktmanager zegt: “Onze winkel gaat volledig op de schop. We krijgen bredere paden en overzichtelijk ingerichte afdelingen. Alles, van vloer tot aan plafond, wordt vernieuwd. Als je straks binnenkomt, dan word je meteen verrast door het grote versplein met heel veel groente en fruit. Ook komen er meer zelfscankassa’s”, vertelt de supermarktmanager. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals aan de Keiweg 11 en aan het Zuiderhout 103 in Oosterhout. 

Albert Heijn zit al weer meer dan 40 jaar in Arkendonk. Wil van Abeelen, was ooit de eerste supermarktmanager en hij is nog steeds klant. Hij gaat dan ook samen met een andere bekend gezicht uit de winkel, Hans van Eert, op 20 januari om 11.00 uur de opening van de vernieuwde winkel verrichten. Hans gaat daarna met pensioen!

De opening gaat gepaard met diverse activiteiten. Zo kun je met een echte Albert Heijn hamster op de foto! Lekkere versnaperingen proeven en natuurlijk een professioneel gezet “bakske” drinken.