2025 geen Kaaise Dweildag meer ?

Dat zal toch niet waar zijn……….

Het lijkt erop dat de Kaaise Dweildag na 39 edities mogelijk tot een einde komt. De eerste 20 jaren staan op naam van oprichter Jan Melis. Inmiddels zwaait Theo Poortvliet al weer 19 jaar de scepter

Maar Theo Poortvliet, de voorzitter en organisator van de Kaaise Dweildag, heeft aangegeven dat hij na 19 edities als voortrekker het stokje wil overgeven. Het is mooi geweest zegt Theo en er is ook behoefte aan verjonging en vernieuwing in de organisatie om het evenement te waarborgen voor de toekomst. Theo Poortvliet heeft de Kaaise Dweildag met liefde en plezier georganiseerd, maar nu is het tijd voor een nieuwe generatie.

Er is al gezocht naar een opvolger of een groep enthousiastelingen die de organisatie willen overnemen, maar tot op heden is er nog niemand gevonden. Daarom nu een dringende oproep aan geïnteresseerden die het voortbestaan van de Kaaise Dweildag willen borgen. Heb je interesse om de organisatie over te nemen, neem dan vrijblijvend contact op via info@kaaisedweildag.nl of telefonisch via 06-20810126.

De Kaaise Dweildag zal zijn 39e editie aanstaande zondag hebben, en Theo Poortvliet zal daarna het stokje overdragen. Het is dus een cruciaal moment voor de toekomst van het evenement, afhankelijk van de bereidheid van anderen om de organisatie over te nemen.

Met liefde en plezier heeft Theo de Kaaise Dweildag georganiseerd, samen met tal van vrijwilligers. ‘Het is mooi geweest Theo: “Ik ben dankbaar om zo’n mooi evenement voor Oosterhout (Kaaiendonk) te hebben mogen organiseren”.