27 januari Smulnarrenbal

Heeft Hendrien haar Jaonus nou eindelijk gevonden?

Op zaterdag 27 januari vindt het Smulnarrenbal plaats in La Cantina, met de deuren die om 19:30 uur openen voor een feest dat om 20:00 uur begint. Het evenement is gratis toegankelijk voor alle Smulnarren en andere feestgangers. Er zijn optredens van artiesten zoals Peter Selie en Moreno van Rijthoven, en diverse Kaaiendonkse DJ’s zorgen voor muzikaal vermaak.

Deze avond wordt onthuld of Hendrien haar Jaonus heeft gevonden voor de boerenbruiloft op carnavalsmaandag. Hendriens zoektocht was te volgen op sociale media, inclusief de betrokkenheid van bekende datingprogramma’s en realityshows. De ultieme ontknoping vindt plaats op het Smulnarrenbal. Zodra Jaonus bekend is, wordt er meteen een vrijgezellenfeest gevierd voor zowel Jaonus als Hendrien. Een uniek spektakel dat je niet mag missen.

Bron OCS