Brazilian Blend om 21.00 uur op do en zo bij ORTS

Deze week in Brazilian Blend glippen er tóch nog 2 Carnavalsplaatjes door. De één kwam wat te l;aat binnen de ander “verdween” een beetje in de Carnavalsmix van vorige week maar is te leuk om niet nóg een keer te laten horen. Het is nl. de 4e nieuwe single van Toco’s nieuwe album dat in april verschijnt en waarmee de ORTS Brazilian Blend vorige week de radioprimeur had.

Verder zijn er nieuwe singles van Jair Oliveira, van Cotonete met Sabrina Malheiros, van João Donato met Gilberto Gil en u gaat kennis maken met de stem van Gabriella Lima die voor de eerste keer klinkt in het programma. Het lied van de maand en de zoete instrumentale keren na afwezigheid van vorige week ook weer terug. Waarschuwing voor de muziek van deze week! De grote verscheidenheid aan Braziliaanse muziek die in 1 uur uit uw radio komt! Iedere do/zo om 21:00 te horen op ORTS radio.