Brazilian Blend op donderdag om 21.00 uur

Deze week in Brazilian Blend op ORTS radio wéér een aantal nieuwe singles van o.a. Ordinarius, van Márcio Faraco, van zangeres Céu en van de Nederlandse Josee Koning die een Franstalig duet opnam met Ivan Lins die ook haar nieuwe album produceerde dat in april uitkomt.

U gaat Leo Middea weer horen die meedoet in de voorrondes van het Songfestival en hoopt uitgekozen te worden voor deelname van Portugal in mei in Zweden. Het Quarteto em Cy zingt het lied van de maand, Luiz Bonfá speelt de zoete instrumentale plaat en verder is er muziek van Seu Jorge, Paula Santoro, Astrud Gilberto die voor de verandering eens in het Japans zingt, Nicola Són, Gilberto Gil met zijn hele familie, de Nederlandse groep Cantorias en nog meer.

Zoals iedere week weer een erg afwisselend programma op z’n Braziliaans met Franstalige en Japanse trekjes ! Luister gezellig mee naar dit unieke uurtje Braziliaanse muziek op de Nederlandse radio. Alleen en exclusief op ORTS radio, iedere do/zo om 21:00 !