Honger of Dorst ?

In Dorst is dat nooit een probleem op de jaarmarkt, daar is voor iedereen wat wils. Gisteren werd overal voetbal gekeken en als je dus op dezelfde dag ook een jaarmarkt hebt gepland zoals in Dorst het geval was, dan heb je een uitdaging.

Maar de jaarmarkt stond traditiogetrouw in het centrum van het dorp en liep door aan twee kanten van de Dennenlaan. Met een hele reeks gebruikelijke kermisatracties zoals de botsauto’s, draaimolen, snoepkraam enz.

Daarnaast is er op de jaarmarkt ook altijd veel te koop en te zien. De MG club maakte zijn opwachting met een aantal mooie oude en wat modernere MG’s. Er was natuurlijk ook muziek in de vorm van de band de Houston Alley, daar werd zelfs een dansje op gewaagd. De Bergsche Batterij, met hun kampement, de Oud Hollandsche ambachten en de muzikale trio act, in diverse uitdossingen.

En ondanks het was wisselend weer, wisten de bezoekers de Dortse jaarmarkt te vinden.

Al met al een geslaagd weekend. Klik hieronder voor een ORTS sfeerimpressie https://www.youtube.com/watch?v=ElypmPa8Zo4&t=15s Tot volgend jaar.