Nieuw bestuur bij de Heemkundekring.

Effectief is het nieuwe besuur op 17 april 2024 aangesteld, maar de details worden nu pas in een persbericht van de Heemkundekring De Heerlijkheid met Oosterhout gedeeld.

De samenstelling is als volg: Voorzitter: Hans Braat. Secretaris: Marjan Horn. Penningmeester: Lodewijk Janssen en overige bestuursleden: Leo Bakx, Jan van Ham, Bert Oomen, Anton Engelen en ter ondersteuning van het bestuur is er John van Vugt.

Wat een mooi bericht in deze tijd waar veel vrijwilligers organisaties moeite hebben met het vormen van een voltallig bestuur. De Heemkundekring kan hiermee de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Er staan mooie projecten aan te komen in het kader van de 80 jarige bevrijding van Oosterhout.

Foto: Heemkundekring: 1e Foto – Staand vlnr: Leo Bakx, Jan van Ham, Bert Oomen, Anton Engelen . Zittend vlnr: Marjan Horn, Hans Braat, Lodewijk Janssen. Op de 2e foto John van Vugt. 3e foto het Logo van de heemkundekring.