Oosterhout bedankt !

We spraken tijdens ons Oosterhout Vandaag nieuwsprogramma vanmiddag, met Gerard Braat, 66 jaar oud en scheidend eigenaar van GarageBedrijf Gerard Braat (GBGB)

Na veel wikken en wegen heeft Gerard Braat een paar jaar geleden besloten om zijn Garagebedrijf te stoppen na 28 jaar, waarvan 22 jaar op de huidige locatie aan de Esdoornlaan. Hij zegt in ons programma, dat hij geen spijt heeft van zijn beslissing, en zijn vrouw helemaal niet, maar hoe dichter bij de sluitingsdatum het komt, des te pijnlijker het is voor hem.

Gerard had voor zijn beslissing een aantal redenen: o.a. zijn leeftijd, de vraag om zijn pand te verkopen vanwegen woningbouw plannen op die plek en het feit dat hij nu ook qua gezondheid niet helemaal 100% meer is. Wil je meer weten, luister dan het interview hieronder even terug

Oosterhout Bedankt! : dat zijn de mooie woorden waarmee Gerard Braat zijn interview afsloot. Om het interview terug te luisteren klik hieronder https://orts.nl/radio-programma-gemist/?id=15688678&dt=