Een voorbeeld van duurzaam ondernemen.

Total Print sluit vestiging op de Bredaseweg per 1 juli.

Drukkerij Total Print heeft in 2022 al een Groene Pluijm ontvangen. Dat is niet voor niks natuurlijk, zij namen hun taak als drukkerij om te verduurzamen heel serieus en dat is nog steeds zo. Met zonnepanelen op het dak, verduurzaamde productieprocessen zijn ze op de locatie aan de Catharinastraat vrijwel geheel zelfvoorzienend en altijd zoekende naar minder belasting van het milieu.

Door de overname van Van Herik copyshop op de Bredaseweg mei 2023, ging het bedrijf vanuit twee locaties werken. Echter in het kader van minder transport (beter voor het milieu) en betere continuiteit (makkelijker werken vanuit 1 locatie) heeft de eigenaar Ad van Ginneken nu besloten per 1 juli aanstaande de vestiging op de Bredaseweg te sluiten en de activiteiten samen te voegen op de locatie Catharinastraat.

Foto: Total Print/Casper van Aggelen