Leen Zijlmans “Zondagmiddag 2.0”

De in Raamsdonksveer geboren zanger en graag geziene gast in Oosterhout, heeft een liedje wat ooit op zijn eerste album stond, opnieuw uitgegeven. Hij praat hierover met Ad Evers in het radio programma Oosterhout Vandaag. Dit nieuw uitgebrachte lied heet dus Zondagmiddag 2.0. Het klinkt nu wat vrolijker dan het origineel. Fans vragen dit lied al meer dan 20 jaar steeds aan bij zijn optredens, daarom werd het tijd voor een update.

Leen moet de clip voor deze nieuwe uitvoering nog opnemen. En hoe toevallig is het dat dit gebeurt op 30 juni in Het Heerehuys Raamsdonksveer tijdens de kermis. Ideaal natuurlijk als je liedje over de kermis gaat.

Hoor het hele interview met Leen Zijlmans terug op radio gemist van de ORTS https://orts.nl/radio-programma-gemist/?id=15707242&dt=