Oosterhoutse kunstenares komt met haar atelier naar Oosterhout.

Diana Nooten, die in Oosterhout woont, had geruime tijd haar atelier op een bijzondere plek in Drimmelen. De beslissing om te verhuizen naar Oosterhout was best moeilijk, want op de bovenverdieping van haar locatie in Drimmelen had ze veel rust en een geweldig inspirerend uitzicht. Maar Oosterhout heeft het uiteindelijk toch gewonnen.

Nu zit Diana Nooten midden in het winkelcentrum Arendshof, in het oude gedeelte, t.o. de trap naar de vroegere Scapino. Hier denkt Diana toch wat meer aanloop en interesse te genereren voor haar werk. Dat heeft ook zijn keerzijde, want zo rustig werken als in Drimmelen zal wel niet meer alle dagen gaan.

Als de deur open is, is iedereen welkom en structureel gaat ze op zaterdag altijd open. Natuurlijk komt er nog een officiele opening. Maar dat duurt nog wel even. Waarschijnlijk eind Augustus. https://orts.nl/radio-programma-gemist/?id=15707248&dt=

Afbeelding: Diana Nooten