Lancering van de 2e editie “Achter de voordeur”

De eerste editie van het Oosterhoutse magazine van de Stichting Waardemakers ging over de verhalen achter de voordeur bij mensen in het Museumkwartier. De reactie van Oosterhout was hierop heel positief. Daarom werd kort daarop een start gemaakt met de volgende editie die gaat over de verhalen van “Oud-West”.

Ook van de hand van de stichting Waardemakers is “Herbeleef de Heuvel” , “Onder de rook van ut gasfabriek”, “De Ketenroute” , “Actie op de Akker” en “Monument voor de Tijd”. Ondertussen is de Stichting Waardemakers druk bezig met diverse andere initiatieven waaronder het Volt terrein (Tricorp) en een derde “Achter de voordeur” in het centrum.

De verhalen van de geschiedenis van Oosterhout worden hierbij opgehaald en misschien nog wel belangrijker, vastgelegd voor de toekomst.

De editie “Oud West” is nu klaar en zal op vrijdag 21 juni worden gelanceerd in de buurt.

Voor meer informatie bekijk het filmpje van de wijkmakelaar. https://www.facebook.com/reel/2191458901201118