Op zomeravontuur met “De Zomerkaravaan”

Oosterhout stelt zich al heel lang gelijkheid en inclusiviteit ten doel en dat komt ondermeer tot uiting in de organisatie, ieder jaar weer, van “De Zomerkaravaan”. Want ook kinderen waarvan de ouders zich geen lange vakantie kunnen veroorloven hebben zo de mogelijkheid om tijdens de lange zomervakantie toch nieuwe dingen te ontdekken, zichzelf uit te dagen, nieuwe indrukken tot zich te nemen en vooral gewoon lekker mee te doen.

De organisaties MOOVE en JONG, THEEK5 en H19 bieden kinderen en jongeren een zomerprogramma dat toegankelijk en laagdrempelig is voor iedereen. De gemeente ondersteund dit project van ganser harte want ook bewegen voor kinderen is een gemeentelijke speerpunt. En zo kunnen alle kinderen heerlijk meedoen met sport en spel.

Dus overal in de gemeente vinden activiteiten plaats waaraan kinderen gratis mee kunnen doen. Je moet je wel vooraf opgeven en omdat er veel kinderen mee willen doen moet je dit wel op tijd doen. De zomerkaravaan is opgedeeld in twee delen: kinderen van 2 tot 12 en kinderen van 12 tot 18 jaar. https://www.inoosterhout.nl/zomerkaravaan

Daag jezelf uit en blijf niet achter die laptop of computer zitten. Doe mee met de zomerkaravaan, ontmoet kinderen uit andere wijken of met een andere achtergrond, maar vooral kom erbij, doe mee en beleef er plezier aan.