Voortgang bouw Arendsplein.

De bouwopdracht van de gemeente is aanzienlijk en gelukkig wordt er dan ook veel gebouwd op dit moment in Oosterhout. Op het Arendsplein, midden in de stad, dicht bij winkels en binnenstad, worden maar liefst 3 woontorens gebouwd.

Op het voormalige ABN AMRO bank terrein staat al een opgeleverd appartementencomplex voor particuliere huur. Deze appartementen zijn klaar. Hier huizen de bewoners op dit moment in.

Op het voormailig RABO bank terrein staat ook al een woontoren in vergevorderde staat. Deze appartementen zullen naar verwachting eind van dit jaar worden opgeleverd en dat zijn koopappartementen.

Dan blijft nog over, de derde toren welke voor Thuisvester huurders wordt gebouwd en hier is de bouw ondertussen ook gestart. De fundering is al zichtbaar. Zie foto’s hieronder.

Verder is de bouw bij het Parck Warande aan de Warandelaan gestart, de bouw van de appartementen op het terrein van de voormalige brandweerkazerne nadert zijn eind. Dan zijn er nog de plannen voor de bouw van 65 woningen aan de Abdis van Thornstraat en drie woontorens bij de brug van de Tilburgseweg, Esdoornlaan.

Foto’s: ORTS