Regen zorgde voor een uitdaging bij de Oosterhoutse Golfclub.

Dit weekend staat de Open Oosterhoutse kampioenschappen op het programma bij de Oosterhoutse Golfclub. En het lijkt mooi golfweer te worden. Maar dat was eerder niet het geval en dit weekend heeft bij de greenkeepers wel voor veel werk gezorgd.

De vijvers waren door al het regenachtige weer overstroomd op de greens en op sommige delen van de greens stond ook aardig wat water. Maar zij hebben er gezamenlijk wel voor gezorgd dat dit weekend de baan weer in goede conditie is voor de aangemelde spelers voor dit tournooi. Hier en daar nog een wat minder stukje, maar daar zijn de spelregels dan ook op aangepast.

Het kampioenschap heeft ca 130 inschrijvingen met deelnemers waarbij de Handicap allemaal onder de 20 ligt. Zowel dames als heren kunnen meedoen. Totaal prijzengeld ter waarde van € 3000, een buitenlandse golfreis als hole in one prijs én een wildcard voor Dutch Junior Open.

De Voorzitter van de Oosterhoutse Golfclub, Peter Waterham, nodigt dan ook iedereen die wil komen kijken uit om dat ook zeker te komen doen. Wil je het interview met Peter in Oosterhout Vandaag terugluisteren klik dan hier https://orts.nl/radio-programma-gemist/?id=15743567&dt=

Foto: Oosterhoutse Golfclub