Leer onze Oosterhoutse politici beter kennen.

Onze politiek kent aardig wat deelnemers, zowel voor als achter de schermen. Zo zijn er de partijleden, de steunfractie, de fractievoorzitter, de raadsleden en de wethouders. De meeste wethouders zult u wellicht kennen. Maar hoe zit het met uw kennis van onze Oosterhoutse raadsleden?

Dat zijn nou juist de mensen die alle Oosterhouters vertegenwoordigen als bestuur van onze gemeente. Onze presentator Dolly van Dijk stelde zich enkele maanden geleden dezelfde vraag en kwam tot de conclusie dat we eigenlijk niet goed weten wat onze raadsleden beweegt om te doen wat ze doen en wie ze nou eigenlijk als persoon zijn.

Dus bedacht Dolly een concept om ze beter te leren kennen en om u daar ook de mogelijkheid toe te geven. Dolly maakt namelijk regelmatig een podcast met een raadslid in de hoofdrol. Zij delen met u zowel hun drive, ideeën en persoonlijke kant. De ORTS zet deze podcast dan op onze site en zo zijn ze voor iedereen te beluisteren wanneer u dat wilt en u kunt ze altijd terug luisteren.

Anne Lossez (Gemeente Belangen) beet het spits af, maar de volgende raadsleden hebben allemaal al een podcast op onze site: Mathijs Raaijmakers (VVD), Marie-Louise van Mook (PvdA), Jan Schellekens (LOES), Petro Trommelen (CDA), Peter de Laat (VHO), Jacqueline Kuhlmann (Groen Links), Hannie Broekhoven (GBV), Marie Dujardin (Gemeente Belangen), Harm Mertens (VVD), Martijn Lauwerens (Groen Links), Cynthia Martens (SVO) en Job Basting (D66) en er volgen er uiteraard nog meer.

Hier vindt u ze allemaal. Kom regelmatig terug want het worden er steeds meer!

Foto: CDA Oosterhout