Klassiek Allerlei”: Terug op verzoek van trouwe luisteraars.

op zondagochtend van 10.00-11.00 uur. Herhaling tussen 17:00u en 18:00u. 
Zondag 1 oktober gaat het beginnen!
Zondag 29mei 2022 namen René Dijkstra de presentator van Klassiek Allerlei en Pieter Kerkhof, zijn technicus na 30 jaar afscheid van het programma, dat is al weer meer dan een jaar geleden.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu komt het licht klassieke programma op veler verzoek terug bij de ORTS.
René Dijksta doet ook weer mee, afgewisseld door Johan Westra en Gerry Oomen met techniek van Pieter Kerkhof en Marja Coolen.
Het programma bestaat overwegend uit licht klassieke muziek met af en toe een uitstapje naar wat zwaarder, of wat moderner en musical, cross-over en jazz doen ook mee. En vergeet ook de klassieke uitgaanstis in en om Oosterhout niet, voor geïnteresseerden in live klassieke muziek op locatie.. Heerlijk om op de zondagochtend naar te luisteren.
 
Zondag 1 oktober geven René en Pieter de aftrap van 10.00 tot 11.00 uur.
Radio Digitaal: KPN kanaal 1052 of Ziggo kanaal 106. Op de computer www.orts.nl /radio luisteren
Heeft u het programma gemist dan wordt het herhaald op zondagavond van 17.00 tot 18.00 uur.
Naluisteren op de computer kan ook bij www.orts.nl–radio–uitzending gemist en zoek je programma.
Ook live te beluisteren op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur bij www.rozoradio.nl
Voor verzoekjes, aanmoedigingen of opmerkingen kunt u gebruik maken van het e-mailadres: klassiekallerlei@orts.nl

Klassiek Allerlei is een programma met licht klassieke muziek, wijsheden en uitgaanstips in Oosterhout en de regio. Tijdens de uitzending kunt u uw eigen favoriete muziekfragment aanvragen, muziek aanvragen om iemand te feliciteren of iemand gewoon verrassen met een mooi muziekstuk. U kunt dit doen door tijdens de uitzending te bellen naar 0162460024 of mailen naar klassiekallerlei@orts.nl (link sends e-mail)

Koren en verenigingen krijgen de gelegenheid zich aan de luisteraars voor te stellen en aandacht te vragen voor een uitvoering die op hun programma staat. Hier dient men op tijd een afspraak voor te maken en dat kan door tijdens de uitzending te bellen naar 0162460024 of te mailen naar klassiekallerlei@orts.nl (link sends e-mail)

Techniek: Pieter Kerkhof

Dit programma wordt uitgezonden op:
zondagochtend tussen 10:00 – 11:00u