Zaterdagmiddag 22 oktober is het weer tijd voor de zaterdageditie van Oosterhout…

[ad_1]

Zaterdagmiddag 22 oktober is het weer tijd voor de zaterdageditie van Oosterhout Vandaag.
Presentatoren Ad Evers en peter de Hoogh hebben voor u weer een leuke mix van maatschappelijke, culturele, sociale en politieke gasten in de studio van de ORTS aan de Bredaseweg in Oosterhout.
Zoals u van Oosterhout vandaag gewend bent start het programma om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur.
de eerste gasten zijn Jan en Annita Kooijman van Goederenbank de Baronie. Met hen gaan we praten over de zoektocht naar vrijwilligers en de jaarlijkse boodschappen inzamelingsactie van de Goederenbank.
Daarna is Casper van Aggelen van stichting B.O.C.K, te gast in de studio. Komende weken bruist het bij B.O.C.K. van de evenementen. Een mooie gelegenheid om even terug- en vooruit te blikken.
Schaatsen op de Markt in Oosterhout in de kerstvakantie; dat is het cadeautje van de jarige ‘herensociëteit de Eendragt’ aan de inwoners van Oosterhout. Met Regien Hessling en Chretien Brandt praten we over de vooruitgang van het project.
Na het nieuws van vier uur gaan we praten met Chef du Carnaval Maarten Nollen over de opmaat naar Carnaval 2017 in Kaaiendonk. Wie wordt de nieuwe Mienus, wie wordt Kaaike? kortom genoeg stof om over te praten.
En daarna gaan we uitgebreid stilstaan bij de afgelopen Raadsvergadering. Dit gaan we doen met Anton van Opzeeland van de PvdA en Dees Melsen van de VVD.[fb_vid id=”1174094292656880″]
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.