VV Oosterhout legt Veerse Boys in de tweede helft over de knie! Je hebt van die…

[ad_1]
VV Oosterhout legt Veerse Boys in de tweede helft over de knie!

Je hebt van die dagen dat er niemand verzaakt!
Zondag 23 oktober, vandaag een mooi affiche Veerse Boys – VV Oosterhout. Tot vorig seizoen was de huidige coach van VV Oosterhout Jorco de Kok hier twee jaar de trainer geweest. Dit was bij aankomst op het sportpark goed te merken want Jorco werd door velen herkend en vriendelijk ontvangen.
Door blessures van Ryan Snoeren (peesblad voet) en Matthew Coenraadts (enkel) had de technische staf de opstelling op twee plaatsen gewijzigd. Dit bleek deze middag gelukkig geen verslechtering. Raymon Raams speelde als rechtsback en Tarik Maamar nam de plaats in de aanval voor zijn rekening.
De eerste helft was nog geen tien minuten onderweg of Veerse Boys keek tegen een 1-0 achterstand aan na een overtreding op rechts ter hoogte van de penaltystip zette Marouane Bouchti zich achter de bal zijn trap werd door Stijn Biemans van richting veranderd en liet de keeper van Veerse Boys, Martijn Clarijs, kansloos 0-1.
In de eerste helft was het vooral Fabio de Lang van Veerse Boys die sleurde en werkte om de Veerse Boys op gelijke hoogte te brengen hij had het geluk echter niet aan zijn zijde deze middag.
De beste kansen waren er nog voor Kazim Aydin schot vanaf 30 meter gestopt door de keeper, Yeswindum Gire bal voorlangs en net voor het rustsignaal, van de goed leidende scheidsrechter van de Brink, voor Stijn Biemans ook de rebound van Tarik Maamar had niet het gewenste effect.
Wel liep Kazim Aydin vanwege ruw spel net voor de rust tegen een gele kaart aan.
In de tweede helft was bij Veerse Boys Jan Dikkes vervangen door Murat Guldal, het spelbeeld bleef hetzelfde een hardwerkend Veerse Boys en een soepeler voetballend VV Oosterhout dat liet zien een collectief te zijn. Dit resulteerde in de 52ste minuut in een doelpunt door Yeswindum Gire een droge schuiver in de rechterbenedenhoek de keeper kansloos latend en 0-2 op het scorebord.
Nauwelijks drie minuten later ging Derek Brison goed door op links en liet Martijn Clarijs voor de derde keer de bal uit het net halen, al ging hij hier dit keer niet vrijuit 0-3. Nog geen zestig tellen later een geweldige kans voor Tarik die op aangeven van Marouane de keeper op zijn weg vond.
In de 65ste minuut kwam Joeri Simons de geblesseerde Yeswindum vervangen en dit deed hij met verve.
Micky Hoogmoed van Veerse Boys liep tegen een gele kaart aan die later nog gevolgen zou kunnen hebben. In de tachtigste minuut kwam Prince Mboub de moegestreden Derek vervangen. En zowel Joeri als hij lieten zien dat snelheid een gevaarlijk wapen is. Joeri met een fantastische aanval over rechts, die jammer genoeg niet verzilverd werd en Prince over links.
In de 89ste minuut werd Joeri door Micky Hoogmoed in de zestien omvergelopen en de terechte strafschop werd onberispelijk ingeschoten door Tarik Maamar eindstand 0-4.
Volgende week 2x tegen VV Waspik dinsdag voor de beker 20.00 uur op sportpark ‘De Elskens’ bij SCO.
Zondag 30 oktober VV Waspik – VV Oosterhout sportpark ‘Elzenhage’ Stadhoudersdijk 63, 5165 RH Waspik aanvang 14.30


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.