‘’Scoutingverenigingen van Oosterhout slaan handen ineen’’ Woensdag 26 oktober…

[ad_1]
‘’Scoutingverenigingen van Oosterhout slaan handen ineen’’

Woensdag 26 oktober organiseerden de drie Oosterhoutse scoutingverenigingen in samenwerking met Oosterhout in Beweging (OiB) een uitdagende avonturentocht door Oosterhout. Het idee om samen een activiteit te organiseren was al in de zomervakantie ontstaan. In de afgelopen maanden is er een aantal keer overleg geweest en zijn de verenigingen en OiB er in geslaagd om een mooie avonturentocht uit te zetten. Bij scouting Erasmus was een GPS-opdracht, levend tafelvoetbal en werd er gespeeld in het klimbos. Na afloop van deze opdrachten gingen de deelnemers op pad met een routekaart door Oosterhout en kwamen ze onderweg tal van activiteiten tegen. Bij waterscouting Het Zuiderkruis konden de kinderen van de vrachelsedijk overvaren in een zeilboot naar het Kanaaleiland. Ze kregen ook een interessante rondleiding op ‘’De Rola’’ (scoutingboot). Aan het einde van de tocht kwamen de deelnemers uit bij scouting Mariagroep, waar kinderen konden raketschieten, leuke spelletjes werden gespeeld en natuurlijk kon een kampvuur met marshmallows niet ontbreken. De scoutingverenigingen en Oosterhout in Beweging kijken terug op een zeer geslaagde dag.
‘’Volgend jaar weer!’’

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.