Website ORTS vernieuwd De afgelopen weken hebben ORTS medewerkers hard gewerkt a…

[ad_1]
Website ORTS vernieuwd
De afgelopen weken hebben ORTS medewerkers hard gewerkt aan de website. Het resultaat mag er zijn! Door een koppeling met dit Facebook account en met Twitter worden steeds de actuele berichten gemeld. Bijvoorbeeld berichten vanuit de gemeente en politie maar ook eigen nieuwsgaring. Verder kunt u op de radio afstemmen en is er ook de mogelijkheid om te adverteren. Eventueel in combinatie met radio, kabelkrant en – of TV reclame. Wilt u daar meer over weten kijk dan op onze website www.orts.nl.

We zijn op ons Facebook account inmiddels de 2700 volgers gepasseerd. Daarmee is de ORTS een belangrijke speler in de lokale informatievoorziening.

.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.