EMS Risico uit Oosterhout genomineerd voor EHBO-inspiratieprijs 2016 EMS Risic…

[ad_1]
EMS Risico uit Oosterhout genomineerd voor EHBO-inspiratieprijs 2016

EMS Risico is een van de vier genomineerden die in aanmerking komen voor de EHBO-inspiratieprijs 2016!
De EHBO Inspiratieprijs is een initiatief van Het Oranje Kruis. In 2016 wordt deze prijs voor de eerste keer uitgereikt. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de studiedag van Het Oranje Kruis op zaterdag 5 november.
Met de uitreiking van de EHBO-inspiratieprijs wil Het Oranje Kruis aandacht geven aan een persoon of organisatie die het afgelopen jaar inspirerend en vernieuwend is geweest op het gebied van EHBO.

EMS Risico uit Oosterhout heeft de nominatie ontvangen door de inspirerende wijze van opleiden waar de nadruk ligt op beleving, fun en kwaliteit.
Onder andere wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken als serious games, virtual reality, augmented reality en apps. De cursisten worden op een interactieve en afwisselende methode getraind. Dit draagt bij dat meer mensen gemotiveerd zijn om Eerste hulp te leren.

In Nederland belanden jaarlijks bijna 600.000 mensen op de eerste hulp naar aanleiding van ongelukken in en rondom huis. In Nederland heeft slechts 3% een geldig EHBO-diploma. Kijkend naar omringende landen als Noorwegen en Duitsland waar 95% en 80% van de bevolking een geldig EHBO-diploma heeft scoort Nederland schrikbarend laag.

Voor meer informatie over EMS Risico of de EHBO-inspiratieprijs kunt u terecht op www.emsrisico.nl.
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.