Drankbezorger beroofd van drank op Keiweg in Oosterhout Een bezorger van drank …

[ad_1]
Drankbezorger beroofd van drank op Keiweg in Oosterhout

Een bezorger van drank is zaterdagochtend beroofd van zijn spullen. Drie mannen pakten verschillende soorten drank uit zijn auto en reden weg zonder te betalen. De mannen zijn aangehouden.

Op zaterdag 5 november 2016 om 4.15 uur is een Oosterhoutse drankbezorger beroofd van zijn spullen. De man levert op bestelling drank aan particulieren. Hij had een bestelling gekregen om naar de Keiweg in Oosterhout te komen om daar wat drank af te leveren. De man ging daarheen. Daar trof hij een auto met enkele mannen. De mannen gaven aan dat ze zijn hele voorraad die hij in zijn auto had liggen wilde afnemen. Ze begonnen meteen met het over laden van de drank. De bezorger gaf aan dat ze eerst moesten betalen. De mannen stopten, stapten in de auto en reden weg. De bezorger had het kenteken onthouden en belde de politie. Ook stapte hij in zijn auto en reed achter de daders aan. Verschillenden politie-eenheden werden die kant op gestuurd. Ze troffen het slachtoffer en korte tijd later ook de auto met drie mannen erin. De mannen, een 22-jarige man uit Rijen, een 23-jarige man uit Duisburg (D) en een 19-jarige man ook uit Duisburg zijn naar het bureau gebracht. De auto, war de drank nog in lag is in beslag genomen. De recherche onderzoekt de zaak.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.