Moeder uit Oosterhout geeft zoon aan wegens zinloos geweld Een moeder heeft haa…

[ad_1]
Moeder uit Oosterhout geeft zoon aan wegens zinloos geweld

Een moeder heeft haar zoon aangegeven toen ze een filmpje zag op Facebook en Dumpert.nl dat haar zoon dronken iemand een klap gaf en wegrende. Ze heeft de politie getipt. De jongen is aangehouden.

Zondag 6 november 2016 in de vroege ochtend belde een inwoonster uit Oosterhout naar de politie. Ze gaf aan dat ze op verschillende social media, waaronder Dumpert en Facebook, een filmpje had gezien. In dat filmpje is te zien dat haar 17-jarige zoon in een dronken bui iemand hard in zijn gezicht slaat en opmerkingen maakt over een vermeende seksuele geaardheid van het slachtoffer. Een vriend filmt het. Na de mishandeling rent de verdachte weg en loopt het slachtoffer ook weg. De vrouw vond dit zo afstotelijk dat ze de politie belde toen ze geen contact kreeg met haar zoon om hem aan te spreken. Het incident zou donderdag 3 november in Breda gebeurd zijn.

Aangehouden
De 17-jarige Oosterhouter is zondagmorgen aangehouden in zijn ouderlijke woning. Later is ook de filmer aangehouden, een 20-jarige man uit Breda verdacht voor zijn aandeel in dit openlijk geweld. De politie nodigt het slachtoffer uit zich te melden via 0900-8844 of aan een politiebureau voor het doen van een aangifte. Op beelden van cameratoezicht is te zien dat de twee ook tegen enkele zaken schoppen en tegen de gebouwen urineren.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.