Stormloop inschrijvingen Sjors Sportief & Sjors Creatief! Na 1 week al ruim 140…

[ad_1]
Stormloop inschrijvingen Sjors Sportief & Sjors Creatief!
Na 1 week al ruim 1400 inschrijvingen

Het cultuur- & sportstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Oosterhout heeft deze week een vliegende start gemaakt. Het kleurrijke boekje blijkt enorm populair onder de basisschooljeugd, want vanaf het startschot op maandag 31 oktober was het een drukte van jewelste op de website www.sjorssportief.nl. Binnen een dag waren er al 100 kinderen die zich hadden opgegeven voor hun favoriete activiteiten en na een week inschrijven staat de teller al op 1400 inschrijvingen voor de kennismakingsactiviteiten. Een ongekend succes al, maar we willen meer!

Populair
Heel veel sporten waren erg in trek zoals Atletiek, Bootcamp, Breakdance, Freerunning, Trampoline springen, Yoga, Paardrijden, Dansen en Zwemmen. Aan de creatieve kant waren Drummen, Knutselen, Kunst, Pianoles, Boltaartje maken & Zingen zeer populair.
Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Cursussen die dus al vol zitten hebben vaak een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele sporten, waaronder badminton, tennis, judo, hockey en voetbal.

Laagdrempelig en toegankelijk voor alle basisschoolkinderen
Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan sportieve en culturele activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. Oosterhout in Beweging heeft in samenwerking met de verenigingen en cultuuraanbieders haar krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle ‘Sjorsboekje’, waarin meer dan 100 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Oosterhout hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Het Sjorsboekje is ook op de website www.sjorssportief.nl te downloaden. Kinderen mogen zich nog het gehele schooljaar en voor net zoveel activiteiten inschrijven als ze willen.

Meer informatie
Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk sportbeleid. Het kennismakingsprogramma van Sjors Sportief & Sjors Creatief is een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en culturele activiteiten. Meer informatie is te vinden op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.