SCO klein kwartier voor tijd langs Right’Oh Spannende pot en weer plaatsje omhoo…

[ad_1]
SCO klein kwartier voor tijd langs Right’Oh
Spannende pot en weer plaatsje omhoog voor SCO

Zondag 13 november 2016 speelde SCO thuis op Sportpark de Elskens tegen Right’Oh uit Geertruidenberg. Ondanks dat SCO de eerste helft domineerde, wist het niet tot scoren te komen. Right’Oh wist uit een counter wel doel te treffen, na 27 minuten spelen. De tweede helft speelde SCO nog een stuk aanvallender, daar verdediger Chris van der Woel in de kleedkamer achter bleef en Tom Rijvers als extra aanvallende kracht werd ingezet. En met succes: al vroeg in de tweede helft maakte SCO gelijk. Vervolgens moest het thuispubliek een tijdje wachten voor de verlossende treffer viel. SCO wint ook deze partij in de Zondag 3e klasse B weer, met een 2-1 overwinning op Right’Oh.

Al in de eerste minuut was het bijna raak voor de bezoekers. De bal rolde gelukkig net naast de goede kant van de doelpaal van SCO doelman Rodney Schrauwen. Een periode van ruim twintig minuten op-en-neer-voetbal zonder goede kansen volgde. Na iets meer dan 25 minuten spelen claimde SCO een penalty, nadat Jordy van Wijnen neerging in het strafschopgebied. De scheids gaf deze echter niet en Right’Oh wist van de situatie te profiteren. Een snelle aanval leidde de 0-1 in. Dit bleek tevens de ruststand te zijn.

Meteen in de tweede helft ging het aanvallend een stuk beter bij SCO. Tom Rijvers kwam in de ploeg voor verdediger Chris van der Woel. Na twee minuten spelen ging de bal wel op de stip. Kans dus om snel gelijk te maken. De strafschop werd echter overgeschoten door penalty-nemer Tarik Zayouh. Nog geen drie minuten later wist Tarik de bal vanaf links voor te geven. Deze voorzet werd door een Right’Oh speler zijn eigen doel ingelopen, waardoor SCO op gelijke stand kwam. Een periode van vele uitgespeelde kansen volgde, echter zonder doelpunt tot gevolg. Een prachtig afstandsschot van Floriaan van Wijnen raakte onderkant lat, maar viel niet over de goede kant van de doellijn, helaas. Het was nog steeds wachten op de verlossende treffer, die toch moest gaan vallen! Tom Rijvers wipte in de 78e minuut de bal over Right’Oh-doelman heen, na aangeven van Jordy van Wijnen. Eindelijk viel het verdiende doelpunt voor SCO. Tien minuten voor tijd viel Tim van Dam in voor Kevin van Gool. De stand bleef tot het laatste fluitsignaal steken op 2-1. De overige uitslagen in deze competitie zorgen ervoor dat er weer een nieuwe koploper is. TSC wist thuis niet te winnen in de derby tegen Oosterhout (2-3). Beek Vooruit en Groen Wit wisten wel nipt te winnen, waardoor Beek Vooruit weer koploper is geworden. Het puntenverschil tussen de nummer 1 en nummer 7 is slechts vijf punten en SCO staat na een aardig rijtje overwinningen op de 4e plaats, op 2 punten van de koploper.

Zondag 27 november speelt SCO de eerstvolgende wedstrijd en wel tegen Oosterhout. Een heuse derby dus weer, 14.30 uur op Sportpark Contreie.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.