De nieuwe junior sportcoaches zijn er klaar voor Na een succesvolle eerste edi…

[ad_1]
De nieuwe junior sportcoaches zijn er klaar voor

Na een succesvolle eerste editie van het project vorig jaar zijn er dit jaar weer groep 7- en 8-leerlingen geselecteerd. De 15 junior sportcoaches en hun ouders waren donderdag 3 november in de Raadzaal op het gemeentehuis uitgenodigd voor de officiële aftrap van het sportproject van Oosterhout in Beweging en JONG.

Met trots ontvingen de ‘nieuwe’ junior sportcoaches hun appelgroene junior sportcoachshirt van wethouder M. Witte. “Wat een goed project en wat een mooi gezicht jullie in het groen”, zo werd er door haar onder andere gezegd.

De junior sportcoaches worden dit schooljaar opgeleid en gecoacht door de OiB-sportcoaches Nicole, Joost, Pim en Susan. Er wordt tijdens het assisteren bij activiteiten gewerkt aan competenties zoals presenteren en communiceren. Sandra den Ridder van het gemeentelijke programma JONG daagt de kinderen uit om een activiteit te bedenken waar behoefte aan is. Met een goed plan maken ze kans op de financiering van de uitvoering tot wel €500,-

De junior sportcoachteams hebben 3 november direct een start gemaakt met het bedenken van hun activiteit. Bij Oosterhout in Beweging op kantoor wordt duidelijk dat er weer hele leuke en originele plannen bij zitten. Wat de plannen zijn, blijven ook de begeleidende sportcoaches tegenover elkaar geheimzinnig over, want dat zullen de junior sportcoachteams aan elkaar gaan presenteren in januari.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.