Verrassende transfer voor Art-O-Matic van BOCK VVV Oosterhout verkrijgt automaa…

[ad_1]
Verrassende transfer voor Art-O-Matic van BOCK

VVV Oosterhout verkrijgt automaat met kunstwerkjes
Afgelopen woensdag heeft de Oosterhoutse VVV de beschikking gekregen over de Art-O-Matic van BOCK. De VVV en haar nieuwe programmamaker Lotte Govaart waren zo zeer gecharmeerd van de kunstdispenser, dat een transfer eigenlijk niet uit kon blijven. Dit is de opmaat naar een fijne samenwerking tussen VVV en partners in de stad.
Deze automaat, die menigeen zal herkennen als ‘zo’n snoepautomaat met draaiende spiralen’, is ooit door kunstenaars van BOCK verworven en nu gevuld met allerlei kleine kunstwerkjes die speciaal voor deze automaat zijn vervaardigd.
In de foyer van de Bussel, naast de balie van de VVV, staat de Art-O-Matic mooi te wezen. Voor tien euro of minder koopt u er Oosterhoutse kunst, die net zo makkelijk door kunnen als lokale gadgets voor verjaardagen, partijtjes en andere feestelijkheden . Zo vindt u er Mooie Keetjes van klei, gedrukte droogdoeken, tegeltjes en Plonsjes uit de Blikken, waardebonnen voor lachyoga, portretjes, magneetjes en meer van die creatieve kleinkunst.
Dus nog originele cadeaus nodig voor de feestdagen? Neem je kleingeld mee, kom langs bij ons langs in de Bussel en laat je inspireren!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.