Oosterhouter gewond bij verkeersongeval op A-59 Vanmorgen heeft omstreeks 08.40…

[ad_1]
Oosterhouter gewond bij verkeersongeval op A-59

Vanmorgen heeft omstreeks 08.40 uur op de A-59 ter hoogte van Terheijden een verkeersongeval plaats gevonden waarbij vier voertuigen betrokken waren. Een 23-jarige man uit Bilthoven reed met zijn trekker met oplegger achterop een stilstaande / langzaam rijdende file. Een 51-jarige Oosterhouter raakte gewond.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft een fractuur in een van zijn ribben en een snee naast zijn rechteroog, ook moest een hoofdwond gehecht worden. De vrachtwagenchauffeur reed vanuit het knooppunt Hooipolder in de richting van de A-16. Hij verklaarde afgeleid te zijn doordat zijn telefoon op de grond was gevallen. Hij was niet aan het bellen. Zijn verklaring wordt onderzocht.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.