Geld voor beleving in de binnenstad Samenwerkende ondernemers kunnen bijdrage a…

[ad_1]
Geld voor beleving in de binnenstad

Samenwerkende ondernemers kunnen bijdrage aanvragen voor initiatieven

De Stuurgroep Bruisende Binnenstad stelt € 25.000,- beschikbaar voor initiatieven die de aantrekkelijkheid van de binnenstad vergroten. De Stuurgroep merkt dat er vele goede initiatieven in de stad leven die een meerwaarde vormen voor het Uitvoeringsprogramma Bruisende Binnenstad. Het programma heeft tot doel om meer bezoekers aan de binnenstad van Oosterhout te binden en de aantrekkelijkheid van de binnenstad te vergroten. Het bedrag wordt verdeeld over twee momenten; de eerste € 15.000,- kan voor 1 februari 2017 worden aangevraagd. De overige € 10.000,- volgt in de tweede helft van 2017.

Voorwaarden

Vanzelfsprekend zijn er diverse voorwaarden verbonden aan het ontvangen van een projectbijdrage. De meest belangrijkste voorwaarden op een rij:

het project moet een meerwaarde zijn voor de beleving van de bezoekers van de binnenstad van Oosterhout
de maximaal beschikbare subsidie per aanvraag (het subsidieplafond) bedraagt € 3.000,-.
de uitvoering van het project vindt plaats in het kernwinkelgebied of één van de aanloopstraten van de binnenstad
de aanvrager is een collectief van ondernemers of een aantoonbaar samenwerkingsverband van ondernemers.
Lees hier de overige voorwaarden en aanmeldformulier.

De Stuurgroep bruisende binnenstad fungeert als cofinancier. Dat wil zeggen dat maximaal 50% van de projectkosten gefinancierd kunnen worden. Het is tot uiterlijk 1 februari 2017 mogelijk een aanvraag in te dienen. Alle aanvragen worden direct na 1 februari in één bespreking van de stuurgroep besproken, getoetst en beoordeeld.

Geen evenementen

Deze subsidie geldt voor projecten die tot doel hebben de aantrekkingskracht van een plek of gebied voor langere tijd te vergroten en is dus niet voor evenementen. Een evenement, zoals bijvoorbeeld een braderie, optocht, feest of wedstrijd in de openbare ruimte zijn gericht op een korte impuls. Voor evenementen heeft de gemeente Oosterhout andere subsidiemogelijkheden.

Meer informatie

Voor meer informatie is het mogelijk om contact op te nemen met het secretariaat van de stuurgroep j.verstappen@oosterhout.nl. Een document met voorwaarden en een aanvraagformulier zijn per e-mail of te downloaden via bovenstaande link..


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.