Elke meter verder is voelbaar In 2017 brievenbussen weg Woon je niet direct in…

[ad_1]
Elke meter verder is voelbaar

In 2017 brievenbussen weg

Woon je niet direct in het centrum van Oosterhout of kort bij een publieke voorziening zoals en winkelcentrum dan lijkt de wereld steeds verder van je af te groeien. Kun je geen gebruik maken van snelle voortuigen maar ben je afhankelijk van hulpmiddelen of moet je te voet, dan is elke meter verder van huis voelbaar en wordt soms onmogelijk.

Artsenpraktijken of fysiopraktijken verzamelen zich en verhuizen vaak naar afgelegen plekken. Soms moet je zelfs voor een bezoek parkeergeld betalen. Voor het ziekenhuis moet je steeds meer naar Breda of Tilburg of zelf nog verder weg. Pinautomaten vind je vaak niet meer kort bij huis en nu gaat Post.nl zijn brievenbussen ook nog verder weg plaatsen in 2017. Is het nu zo dat een brievenbus maximaal 500 meter lopen is dat wordt met het nieuwe voorstel 1000 meter. Het is misschien begrijpelijk, want ja, als wij geen brieven meer verzenden dan wordt het voor tante post te duur om al die brievenbussen op tijd te legen en instant te houden.

Mail het platform
Maar het Gehandicaptenplatform Oosterhout (GPO) wil niet zomaar instemmen met de veranderingen. Samen met andere gehandicaptenorganisaties laten wij ons horen tijdens de inspraakmogelijkheden die er zij. En uiteraard mag u van het GPO verwachten dat wij ons daar inzetten om de overblijvende brievenbussen op de meest optimale plekken te laten bestaan. Wij hopen de komende dagen ons onderzoek naar de brievenbussen in Oosterhout af te sluiten. Denkt u, dat u ons kunt helpen, dan kunt u ons mailen. Wij zijn blij met uw reacties. Vindt u dat uw brievenbus wel weg kan of juist niet, dan horen we dit graag. Mail dan naar info@gehandicaptenplatform.nl[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.