Politieteam Dongemond

[ad_1]

Onderstaande slagroompatronen zijn afgelopen week aangetroffen in de omgeving van de Kasteellaan in Oosterhout. De patronen worden gebruikt door jongeren om het gas te inhaleren. Uit onderzoek is gebleken dat er lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan bij regelmatig gebruik. Zelfs hersenbeschadiging! Daarnaast kunnen gebruikers verslaafd raken en kan het een opstap zijn naar andere drugs. Aan ouders willen wij dan ook vragen om hun kinderen te waarschuwen. Voor de jeugd: gebruik het niet want je speelt met je gezondheid! Zie voor meer informatie ook www.trimbos.nl[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.