Jaap Kwakman en Jan Dulles schrijven hit voor Vinzzent

[ad_1]

Oosterhoutse zanger Vinzzent sluit het jaar af met een nummer 1 positie

Dit jaar was vanaf 30 April hét jaar voor Vinzzent. De geboorte van zijn zoontje Vince (iets mooiers bestaat er natuurlijk niet), en als kers op de taart zijn single ‘Alle Kleine Dingen’ die hij met Jaap Kwakman en Jan Dulles ( 3J’S ) schreef.

De zanger sluit het jaar af met een nummer 1 positie in de PuurNL Top 20. In de andere Nederlandstalige lijsten ( Sterrennl Top 20, Nederlandstalige Top 30 etc. ) hangt de single ook in de bovenste regione, wat die lijsten gaan doen, blijft nog spannend maar dit kan sowieso niet meer stuk!

In het nieuwe jaar staat er iets bijzonders te wachten voor Vinzzent die onlangs met een goede vriend een weddenschap aanging, mocht de single in één van bovenstaande lijsten een nummer 1 positie behalen. Binnenkort meer hierover..

Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.