Santa Run kleurt Oosterhout rood

[ad_1]

Komende zaterdag 17 december staan weer honderden kerstmannen te trappelen om een rondje voor het goede doel te lopen, huppelen of wandelen. Na een lekkere warming-up starten jong en oud aan een mooie traditie: de Santa Run Oosterhout.

De kerstmannenloop start en finisht dit jaar op de Markt. Die is vanaf 16 december omgetoverd tot ‘IJsmarkt’: een prachtig winterland met een gezellige schaatsbaan, kraampjes en tal van activiteiten. Een mooi decor voor de kerstmannen en alle anderen die alvast in de kerstsfeer willen komen.

Route
Het parcours van de Santa Run (3 km) loopt door het centrum van Oosterhout. Rennen, huppelen of wandelen, het maakt niet uit: plezier staat voorop! Jong en oud kunnen dus meedoen. Tussen 16.00 en 17.00 is de route afgezet en staan op diverse plekken begeleiders om de loop in goede banen te leiden. De kerstmannen van de Solex-club Oosterhout markeren de voor- en achterzijde van de Santa Run-groep.

Programma
14.00Stand Santa Run open
15.30Santa Warming-up door Willemsen Sport
16.00Startschot Santa Run 2016
17.00Prijsuitreiking en uitdelen cheques goede doelen

Steun het goede doel
Inmiddels hebben al velen een startbewijs en pak bemachtigd. Zij steunen daarmee een van de goede doelen: de Wensboom, het MEK, Leergeld Sportfonds, Clubhuis MHC Warande, SCO Handen-in-elkaar, Inloophuis Poppy’s en Edukans. Hun behartigers (scholen, sportclubs, bedrijven) zijn goed op dreef met het werven van lopers. Samen met initiatiefnemer Rotary Oosterhout-regio, hoofdsponsor Rabobank Amerstreek en andere sponsoren hopen zij veel kerstmannen op de been te krijgen.

Inschrijven
Bestel een inschrijvingsbewijs en pak via www.oosterhout.rotarysantarun.nl. Je kunt dan ook aangeven voor welk goed doel je wil lopen. Voor € 10,- ontvangt je een kerstmanpak, een startnummer, een medaille en sponsor je natuurlijk een goed doel! Met je ticket(s) kun je bij INTERSPORT Oosterhout je Santapak(ken) enz. ophalen. Op 17 december tussen 14.00 en 15.15 uur kan dat ook nog bij de stand op de Markt.

Meer informatie?
Kijk op www.oosterhout.rotarysantarun.nl of via social media: Facebook, Twitter of Instagram.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.