Rietveld Bloemisten dingt mee naar ‘De Beste Bloemist van Nederland’ 2017 gaat…

[ad_1]
Rietveld Bloemisten dingt mee naar ‘De Beste Bloemist van Nederland’

2017 gaat vliegend van start aan de Torenstraat 15a in Oosterhout. Rietveld Bloemisten strijdt mee namens de provincie Noord-Brabant om verkozen te worden tot Beste Bloemist van Nederland. Een competitie die op RTL4 gepresenteerd wordt en online plaats vindt.

“We kregen onlangs te horen dat we door RTL4 uitgeroepen zijn tot de beste van bloemist van Noord-Brabant, een geweldige eer. Nu mogen we de strijd aangaan met de winnaars uit de 11 andere provincies”, aldus eigenaresse Edith de Jong. “Na de kerst brengen we de winkel weer in voorjaarssfeer. Ons bloemenaanbod veranderd doorlopend, we volgen de seizoenen. Dat maakt het beroep voor ons vakidioten ook zo geweldig. Met de regelmatige afwisseling kunnen we het hele jaar met andere materialen werken.” Niet alleen de bloemen, maar ook de collectie interieur- en lifestyle-items wisselt regelmatig af.

De Jong weet nog niet met welke bloemisten ze de strijd aangaat. “Uit elke provincie doet één genomineerde bloemist mee.” Het publiek mag stemmen aan de hand van de tv-uitzending op RTL4. Het oordeel van de stemmers telt naast een aantal andere factoren mee. “Op sociale media houden we iedereen op de hoogte wanneer we in de uitzending verschijnen en natuurlijk hopen we dat de kijkers op Rietveld Bloemisten stemmen.”
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.