Sporten op kunstgras is veilig. Dat concludeert het RIVM na uitgebreid onderzo…

[ad_1]
Sporten op kunstgras is veilig.

Dat concludeert het RIVM na uitgebreid onderzoek naar eventuele gezondheidsrisico’s van met rubbergranulaat ingestrooide kunstgrasvelden. Vereniging Sport en Gemeenten (mede namens Vereniging Nederlandse Gemeenten), GGD GHOR, het ministerie van VWS en de KNVB nemen het advies van RIVM over. Oosterhout heeft slechts één veld met rubbergranulaat, bij VV Neerlandia. Op basis van de huidige onderzoeken en adviezen zijn daar geen aanvullende maatregelen nodig. http://bit.ly/2hWIzid


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.