Stem nu! Finalisten Wosterhouter van het Jaar bekend!

[ad_1]
Ook van Wosterhout verkiest Wousterhouter van het jaar!

De Wosterhouter van het Jaar is iemand die zich heeft ingezet voor de stad, omgeving of samenleving. We vroegen jullie om mensen voor te dragen. Uit de inzendingen zijn vijf bijzondere kandidaten voortgekomen.

De vijf kandidaten zijn nu door naar de volgende ronde, waarbij gestemd kan worden tot maandag 26 december 23:59 CET.

Farid Bicane
Als horeca-uitbater is Farid begaan met het Oosterhoutse. Tijdens een brand op een drukke uitgaansavond in de Klappeijstraat kwam hij in actie. Hij klom naar binnen in het brandende pand en redde drie mensen. Omroep Brabant nomineerde hem al voor de finale van ‘Brabander van het jaar’.

Joyce van Blerck
Joyce zet zich in om aandacht voor de ziekte Huntington te vragen. Joyce heeft zelf Huntington, en liet haar ervaringen opschrijven in ‘De hel van Huntington’. Als gast in onder andere ‘Pauw‘ heeft ze de ziekte onder de aandacht kunnen brengen.

Peter de Hoogh
Waar hij zich eerder politiek roerde, heeft Peter zich dit jaar als radiopresentator ingezet voor het maatschappelijke debat. Een hoogtepunt was het AZC-debat met voor- en tegenstanders in De Kloek. Daarnaast verzet Peter met een nieuw bestuur bakens om de lokale omroep ORTS te vernieuwen.

Juan Khalaf
Juan geldt als een rolmodel. Vanuit Syrië vluchtte hij in 2001 naar Nederland. In Nederland wist hij zich te ontpoppen in het Bibliotheekvak. Hij laat onder andere zijn energie zien via het integratieproject ‘Nieuw in Nederland’. Dit jaar werd hij uitgeroepen tot beste bibliothecaris van Nederland. Vooral zijn kennis, belangstelling en snelle groei werden door de jury geroemd.

Erik Oomes
Erik nam dit jaar restaurant De Beren over en gaf het een ware metamorfose. Hij heeft afgelopen jaar veel geïnvesteerd in zijn zaak, het imago, en de gastvrijheid. Vooral het lef om middels crowdfunding zijn droom werkelijkheid te maken toont zijn ondernemerschap en de passie voor zijn vak.
– See more at: #sthash.LR8Vodx4.dpuf” target=”_blank”>http://www.ookvanwosterhout.nl/2016/12/stem-nu-finalisten-wosterhouter-van-het-jaar-bekend/ #sthash.LR8Vodx4.dpuf

Stem nu! Finalisten Wosterhouter van het Jaar bekend! – Ook van Wosterhout

Stem nu! Finalisten Wosterhouter van het Jaar bekend! Updated on 19 december 2016 By Redactie Leave a commentDe Wosterhouter van het Jaar is iemand die zich heeft ingezet voor de stad, omgeving of samenleving. We vroegen jullie om mensen voor te dragen, uit de inzendingen zijn vijf bijzondere kandid…
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.