Sportieve dagbesteding voor mensen met cognitieve problematiek op De Warande Be…

[ad_1]
Sportieve dagbesteding voor mensen met cognitieve problematiek op De Warande

BeweegSaam start op 19 januari

BeweegSaam: sportieve dagbesteding voor mensen met coginitieve problematiek
Op donderdag 19 januari start het initiatief BeweegSaam: een vernieuwende vorm van dagbesteding voor mensen met cognitieve problematiek. De deelnemers wordt een combinatie van sporten, bewegen, behandeling, revalidatie, cognitieve training en sociale activering aangeboden in een omgeving met water en natuur op Recreatieoord De Warande. BeweegSaam start met twee groepen van maximaal 12 personen. De deelnemers gaan in het water bewegen onder supervisie van fysiotherapeuten en onder één-op-één begeleiding van studenten. In de nabije toekomst worden de groepen en de activiteiten uitgebreid en worden er ook activiteiten buiten het zwembad aangeboden. BeweegSaam is een initiatief van Surplus, GeriCareNet, Vitalis College, Avans Hogeschool en gemeente Oosterhout.

Meerwaarde BeweegSaam
Deelnemers krijgen een individueel afgestemd programma aangeboden met een therapeutisch doel. Naast deelnemers die in zorginstellingen verblijven is het ook een geschikte activiteit voor mensen die nog thuis wonen. Op deze manier kunnen mantelzorgers een middag ontlast worden van hun zorgtaken. Indien nodig wordt voor vervoer gezorgd.

Meer informatie en/of aanmelden
Spreekt dit u aan of kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt, of wilt u eerst wat meer informatie, neem dan contact op met Nanny van Gestel, projectleider bij Surplus, bereikbaar op telefoonnummer (06) 13 85 55 62 of e-mailadres nanny.van.gestel@surpluswelzijn.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.