Auto met valse gestolen kentekenplaten, drie inzittenden aangehouden Bij tankst…

[ad_1]
Auto met valse gestolen kentekenplaten, drie inzittenden aangehouden

Bij tankstation Galgeveld langs de A-27zijn afgelopen nacht omstreeks 00.30 uur de drie inzittenden van een auto aangehouden nadat de agenten tijdens een controle hadden vastgesteld dat het voertuig was voorzien van valse gestolen kentekenplaten. De bestuurder was een 19-jarige Oosterhouter. Verder zaten in de auto een 18-jarige Bredanaar en een 18-jarige Oosterhouter. Ze worden verdacht van heling.

Agenten reden maandag 16 januari 2016 omstreeks 00.25 uur de oprit van het benzinestation op om te tanken. Ze zagen dat om de kentekenplaat van de zwarte Peugeot die voor hen reed zwarte tape zat. Bij navraag van het kenteken bij de meldkamer bleek dat deze was afgegeven voor een rode Renault. Bij verder onderzoek bleek dat de originele plaat aan de voorzijde onder de valse plaat zat. De drie inzittenden zijn aangehouden. De auto is in beslag genomen. Deze is recent gezien bij een verdachte situatie. Bij verder onderzoek vannacht bleek dat de kentekenplaten recent gestolen zijn vanaf een auto in de wijk Doornbos in Breda. De eigenaar heeft nadat agenten hem informeerden direct aangifte gedaan.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.