Inloopavond in café Oud Brabant op dinsdag 14 februari 2017 Leijsenhoek wordt …

[ad_1]
Inloopavond in café Oud Brabant op dinsdag 14 februari 2017

Leijsenhoek wordt gedeeltelijk heringericht

Zoals het er nu naar uitziet gaat de gemeente Oosterhout eind september/begin oktober 2017 een gedeelte van de Leijsenhoek (tussen de Mathildastraat en de Markt/Waterloostraat) herinrichten.

In het aangegeven gedeelte van de Leijsenhoek ligt ondergronds een gietijzeren gasleiding die vervangen moet worden. Omdat de hele straat daarvoor op de schop moet, is besloten om meteen de kwaliteit van het gebied te verbeteren.

Het plan is om de gasleiding en het straatwerk te vervangen, de straat iets anders in te richten en om groenvoorzieningen in de straat aan te brengen. Ook zullen er fietsbeugels en geleide-lijnen voor slechtzienden worden aangebracht. Het gebied krijgt het karakter van voetgangersgebied waar gemotoriseerd verkeer te gast is. In samenspraak met vertegenwoordigers vanuit de plaatselijke horeca, ondernemers uit de straat, Centrum Bewoners Oosterhout (CBO), Gehandicapten Platform Oosterhout (GPO) en OCS De Smulnarren is een schetsontwerp gemaakt dat tijdens de inloopavond wordt toegelicht.

Inloopavond
Op dinsdag 14 februari a.s. houdt de gemeente Oosterhout een inloopavond in café Oud Brabant, Leijsenhoek. U kunt tussen 19.00 uur en 20.30 uur binnen lopen om de tekeningen van de nieuwe inrichting te bekijken en eventuele vragen te stellen of opmerkingen te maken.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.