PR-band de Ladykantjes Aanstaande zaterdag 4 februari zal de Promotietour, voo…

[ad_1]
PR-band de Ladykantjes

Aanstaande zaterdag 4 februari zal de Promotietour, voor de Kaaise Dweildag, in het centrum van Oosterhout plaatsvinden van 13.30-15.30 uur. Met aansluitend 15.45 uur mogelijk een live uitzending in ‘Oosterhout Vandaag’ vanaf locatie (o.v.b.), door de ORTS.
De Promotietour, door Stg. de Gangmaokers, vindt dit jaar plaats met de band de Ladykantjes.

De Ladykantjes
De Ladykantjes zijn eind jaren ’80 ontstaan in Oosteind als een grap van een paar overmoedige dames. Zij zouden weleens een echt instrument gaan bespelen en een optreden geven. En inderdaad, in 1990 gaven zij als Ladykantjes (dames die muzikant zijn) hun eerste optreden met 3 nummers tijdens de eerste Deunendag in Oosteind.
Inmiddels spelen de Ladykantjes, bestaande ruim 20 vrouwen, ongeveer 30 vaste nummers en 15 kerstnummers. Om het interessant te houden voor zowel de muzikanten zelf als voor het publiek, worden er jaarlijks wat nieuwe nummers ingestudeerd en vallen er wat nummers af.
De muzikale leiding is in handen van onze onmisbare dirigent Ed van Geel. En die is goed, getuige de enthousiaste reacties van ons publiek in bijvoorbeeld Antwerpen, Scheveningen, Cochem, Valkenburg, Brugge, Dusseldorf.
Natuurlijk treden we ook op in onze ‘eigen’ omgeving, omdat onze dames allemaal uit Midden Brabant komen en onze ’roots’ in Oosteind liggen.
Kortom: wij zijn een gezellige groep vrouwen die graag samen een mooi stuk muziek maken. Komt dat zien!! www.ladykantjes-oosteind.nl

Voor programma en andere informatie op de Kaaise Dweildag a.s. zondag, kunt u alles vinden op www.kaaisedweildag.nl of vragen via info@kaaisedweildag.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.