Fietsers gewond na aanrijdingen In Oosterhout raakten vrijdagmiddag twee fietst…

[ad_1]
Fietsers gewond na aanrijdingen

In Oosterhout raakten vrijdagmiddag twee fietsters gewond na aanrijdingen. De ene aanrijding was op de Burgemeester Holtroplaan, de tweede op de kruising van de Spijtenburgstraat en de Van Oldeneellaan.

Een 19-jarige vrouw uit Oosterhout is vrijdagmiddag 3 februari 2017 rond 16.50 uur gewond geraakt toen zij op de kruising van de Van Oldeneellaan en de Spijtenburgstraat werd aangereden door een automobilist. Deze man, een 21-jarige inwoner van Oosterhout, verklaarde dat hij de fietster door de laagstaande zon niet had gezien. De vrouw raakte gewond aan een been en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Op de Burgemeester Holtroplaan raakte rond 14.15 uur een 12-jarig meisje uit Oosterhout gewond na een verkeersongeval. Diverse getuigen hebben verklaard dat het meisje plotseling de weg over fietste, waarna een 28-jarige automobilist uit Oosterhout haar niet meer kon ontwijken. Diverse ambulances en de traumaheli kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Het meisje is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.