TSC verliest ongelukkig en onverdiend uit bij Beek Vooruit in de 93e minuut 2-1 …

[ad_1]
TSC verliest ongelukkig en onverdiend uit bij Beek Vooruit in de 93e minuut 2-1

Vandaag dan eindelijk weer een begin van de competitie na de winterstop. TSC mocht gelijk op bezoek bij concurrent Beek Vooruit. Beide ploegen gaan voor het kampioenschap en bij winst zou een van de twee dus goede zaken doen. Ondanks dat TSC een maand rust heeft gehad moest het aantreden met maar liefst 5 basis spelers aan de zijlijn. Sofyan Asrih, Devan van Dam, Marnix van der Velden, Jonathan Yuya, Ousamma Bosaid waren allen geblesseerd. Trainer Ad van Seeters moest dus weer improviseren met zijn staf . Gelukkig heeft hij een brede selectie en laat hij iedereen zoveel mogelijk spelen zodat de vervangers weten waar ze aan toe zijn . Op een wat mindere grasmat werd uiteindelijk gestreden voor elke meter. TSC was de betere en had meer technisch vermogen . Beek Vooruit kon dat alleen opvangen met keihard werken en loeren op de counter. De 2 Schalkjes voorin is en blijft voor elke verdediging een nachtmerrie . Ook vandaag werd dat weer opnieuw bewezen . In de 35e minuut de eerste echte diepte pass waarbij 2 verdedigers bij TSC teveel naar elkaar keken wie wat zou doen en Joost Schalk was ermee weg, hij scoorde beheerst de 1-0. Tegen de verhouding in maar daar had heel de Beek de maling aan. Gelukkig voor TSC was hun vreugde van korte duur , amper 3 minuten later kreeg TSC een vrije trap op 20 meter van de goal. Terwijl Beek Vooruit de muur nog aan het opstellen was kwam de snel genomen vrije trap van Wouter van Steijn als een duvel uit een doosje. Hij prikte de bal keurig in de uiterste hoek 1-1. Tot de rust gebeurde er niet veel meer en was het vooral de Beek Vooruit doelman die het meeste werk moest verzetten. Na de thee moest Joost schalk achter blijven in de kleedkamer vanwege een blessure. TSC bleef maar combineren tot aan de zestien, echte kansen kwamen er niet omdat Beek Vooruit zoveel mensen achter hield . Trainer Ad van Seeters ging wisselen , hij bracht Ivo Lokerse voor Samuel v/d Haspel , Eric Boateng voor Bas Blokdijk en uiteindelijk Jeroen Martens voor Robin van Beijnen. TSC had de wedstrijd onder controle en gezien het spelbeeld zou de mogelijke winst mee naar Oosterhout kunnen gaan. Doelman Yannick Millenaar kreeg amper wat te doen en indien nodig stond hij op de juiste plaats. Toch leek het er steeds meer op met nog 10 minuten te gaan dat Beek Vooruit moed ging putten uit het feit dat TSC er toch maar niet door heen kon komen. De Bekenaren kwamen er steeds meer uit en ook fysiek ging het behoorlijk tekeer. De tot dan toe goed leidende scheidsrechter leek de touwtjes niet meer in handen te hebben. Alle felle duels werden door TSC verloren of door de scheidsrechter beoordeeld als een vrije trap voor de oranje hemden. In de 93e minuut kreeg Beek Vooruit weer een onterechte vrije trap op het middenveld. De bal werd binnen de 16 geplaatst en van beide kanten duw en trekwerk leverde TSC speler en debutant vandaag , Timo Trentelman rood op. TSC kreeg ook nog een strafschop tegen die onberispelijk werd binnen geschoten door Luuk Schalk 2-1 . Even later floot de scheidsrechter af en stond de ploeg die het meest de winst verdiende met lege handen. Niet getreurd en stil blijven staan. De stand aan de kop van de ranglijst was nog nooit zo spannend . Komende week weer een heuse topper en derby uit naar SCO . TSC liet bij tijd en wijle goed voetbal zien en dat is waar we ons aan vast moeten blijven houden. Opstelling TSC :Yannick Millenaar,Timo Trentelman,Jari van Helvoort,Calvin Clemens,Bas Blokdijk,Miquel Dolion,Tyron Zschusschen, Wouter van Steijn,Samuel v/d Haspel,Wouter Kops,Robin van Beijnen. HJ


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.