Wereldniveau: Femke Heemskerk zwemt tijdens de KNZB Challanger op de Warande in …

[ad_1]
Wereldniveau: Femke Heemskerk zwemt tijdens de KNZB Challanger op de Warande in Oosterhout

Heemskerk maakt voor het eerst na de Olympische Spelen van Rio haar opwachting op de 100m vrije slag. De Olympisch en 9-voudig wereldkampioene heeft ervoor gekozen om haar zwemcarriere in ieder geval tot het WK in Budapest voort te zetten. Haar eerste krachtmeting: de KNZB Challenger in Oosterhout.

Niet alleen Femke maakt haar opwachting in het 50 meter sportbad van De Warande op 18 en 19 februari. Ook een groot aantal andere Olympische zwemmers zoals Maarten Brzoskowski, Joeri Verlinden, Robin Neumann, Marrit Steenbergen, Esmee Vermeulen en Kyle Stolk zullen dit weekend in actie komen. De volledige wedstrijdselectie van de kernploeg is nog vele malen groter met opkomende (jonge) zwemmers en zwemsters zoals Marcel Schouten (Europees kampioen openwater) en Kim Busch (zilver op WK zwemmen).

De tweede editie van de KNZB Challenger in Oosterhout kan rekenen op een erg hoog zwemniveau, een goede afspiegeling van de Nederlandse zwemtop. Tijdens dit grote zwemevenement is er ook genoeg plek voor publiek, voor € 5,- kan men de hele dag genieten van de zwemsport op hoog niveau.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.